Nieuwe activiteiten in 2024

Ontdek hoe jij komend jaar kan genieten van de omgeving met één van de vernieuwde concepten bij Solexverhuur Woudenberg.

Het voorjaar staat weer voor de deur. Afgelopen winter zijn er fantastische activiteiten bijgekomen, en werden bestaande arrangementen verbeterd. 

Mysterieuze puzzeltour 

Met een puzzelrit beleef je nog meer van de omgeving. We hebben de handen ineengeslagen met een spelletjesfabrikant om een uniek concept neer te zetten. Dat bovendien de waargebeurde historie van onze omgeving vertelt.

Tijdens deze interactieve ontdekkingstocht wanen jullie honderden jaren terug in de geschiedenis. Tijdens dit avontuur ontmantel je het verhaal rondom een mysterieuze koning door het oplossen van uitdagende opdrachten.

Wat kan je verwachten?

  1. Een prachtige route met veel natuur en hoogtepunten
  2. Uitdagende challenges voor jong en oud
  3. Een unieke historische verhaallijn 

De puzzelrit wordt verkrijgbaar in 3 versies. Met de familieversie puzzel je met het hele gezin. Met de groepsversie nemen verschillende teams het tegen elkaar op. En tot slot wordt het niveau een stukje uitdagender met de premiumversie, waar bovendien extra veel beleving aan is toegevoegd.

Picknick-arrangement

Met een picknick ben je gegarandeerd van een ontspannen uitje. Op pad met een mand of picknicktas vol lekkers. Bovendien heb je extra tijd om rustig een plekje te zoeken en wat langer weg te blijven.

Het Picknick arrangement is niet nieuw, maar de inhoud van de picknickmand wel. 

De inhoud:

  • Twee luxe belegde pistolets p.p. 
  • Vers fruit
  • Ambachtelijke vruchtensap
  • Een zoete verrassing

En natuurlijk geven wij je een paar tips voor de beste ‘places to picknick’.

Meer weten over de Picknick? Klik hier

Bedrijfsuitjes met Roll-Out

Organiseer jij een bedrijfsuitje voor jouw collega’s? En, wil je meer dan alleen een tocht op de Solex of de elektrische voertuigen? Dan kun je vanaf dit jaar complete bedrijfsuitjes boeken op www.roll-out.nl

Wat is Roll-Out?

Roll-Out valt gewoon onder Solexverhuur Woudenberg, maar is specifiek gericht op het ultieme bedrijfsuitje voor groepen van 20 tot 150 personen.

Het hart van ieder bedrijfsuitje is dan ook een tocht op één van de voertuigen. Daarnaast zijn er extra activiteiten aan de evenementen toegevoegd om er een complete dag van te maken.

Het type activiteiten bij Roll-Out

Beleving en gemak staan centraal bij de bedrijfsuitjes. De combinatie activiteiten zorgen voor een compleet teamevent met uitdagende teambuilding, of juist relaxte activiteiten. En het gemak vind je terug in hoe eenvoudig een complete dag vol activiteiten en catering geboekt wordt.

Puzzelen & plezier De evenementen Perfecte Plaatjes en het verhaal van de Zonnekoning zijn toegankelijke evenementen. Bij deze relaxte activiteiten staat plezier maken centraal. Door de competitie is er ook een vleugje teambuilding in terug te vinden

Meer weten over ‘Perfecte Plaatjes’? Klik hier 

Koken & inspireren Met Proef de Streek krijg je met elkaar letterlijk een kijkje in de keuken op bijzondere boerderijen en landwinkels. Het evenement staat in het teken van de streekproducten die hier worden geproduceerd. Tijdens een workshop ontdekken jullie hoe je met deze (ogenschijnlijk eenvoudige) producten, de meest bijzondere gerechtjes maakt.

Meer weten over ‘Proef de Streek’? Klik hier 

Competitie, koken & ontspannen De spectaculairste activiteit is toch wel ‘De Foodtruck Challenge’. Dit heeft echt alles in zich. De teams beginnen met uitdagende opdrachten om de meeste ‘Foodcoins’ te verzamelen. En die kunnen later nog wel eens van pas komen.  Vervolgens strijden de teams tegen elkaar door het runnen van hun eigen foodtruck. Tijdens het foodfestival wordt de winnaar bekend gemaakt door wel een hele bijzondere jury.. 

Meer weten over ‘De Foodtruck Challenge’? Klik hier 

Ben jij benieuwd welke activiteiten het leukste zijn voor jouw groep?

Neem contact met ons op en wij lichten alle opties graag aan je toe.

Andere blogs