Zo werkt het

Zo werkt een uitje bij Solexverhuur Woudenberg

Heb je via deze website Solexen, e-Choppers, e-Kickbikes en e-Fatbikes geboekt? Leuk! Wij zorgen ervoor dat ze bij aankomst klaar voor de start staan. Ons team verwelkomt je persoonlijk, geeft uitleg over de voertuigen en vertelt meer over de diverse routes. Wil je door de bossen touren of juist liever in het open landschap? Of een combinatie van bos, heide en weides? Het kan allemaal!

Iedereen kan mee

Wij van Solexverhuur Woudenberg willen dat iedereen meerijdt tijdens zo’n mooie tour door het groene landschap. Tegelijk zijn er natuurlijk wettelijke leeftijdsbeperkingen voor berijders:

Solex en e-choppers:     minimumleeftijd 18 jaar én 1 jaar in het bezit van een rijbewijs

E-kickbikes:                     minimumleeftijd 16

E-fatbikes:                      voor personen onder de 16 jaar, maar zij zijn wel langer dan 1,50 meter

Liever niet zelf rijden of gaan er kinderen tot 1,50 meter lengte mee? Dan kan er plaats worden genomen op onze duo e-choppers met rugleuning en voetensteuntjes. Voor de allerkleinsten hebben wij kinderzitjes op de e-fatbikes! Zo kan iedereen mee.

Pech onderweg

Onze Solexen, e-choppers, e-kickbikes en e-fatbikes worden door ons technische team in topconditie gehouden. Toch is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Als je met ‘panne’ komt te staan, doen wij er alles aan om je snel weer op weg te helpen. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse met vervangend vervoer. Is er iets kapotgegaan zonder dat jij hier iets aan kon doen? Geen zorgen, wij brengen dit vanzelfsprekend nooit in rekening. Wij willen dat jij – ondanks een pechgeval – met plezier terugkijkt op een mooie tour.


Mooi Weer Garantie

Heb jij een tour geboekt, maar blijkt het die dag erg slecht weer te zijn? Je kunt tot twee uur voor aanvang gebruik maken van onze Mooi Weer Garantie. Bel en we zoeken in overleg naar een alternatieve datum of annuleren je boeking kosteloos*.

*Dit geldt voor een losse tour. In verband met reserveringen bij derden partijen dienen wijzigingen en/of annuleringen bij arrangementen uiterlijk 24 uur van te voren doorgegeven te worden.

Heb jij nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via een mail. Mocht je geen reactie hebben ontvangen, check voor de zekerheid je spambox.