Over ons

Het leukste uitje van Midden-Nederland sinds 2008

Bij Solexverhuur Woudenberg ben je sinds 2008 welkom voor de leukste uitjes met vrienden, familie en collega’s. Met onze Solexen, e-choppers, e-kickbikes en e-fatbikes ontdek je de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. Het handjevol Solexen waarmee we in 2008 startten is uitgebreid tot een grote ‘vloot’ met meer dan 150 tweewielers. Die kun je boeken in Woudenberg, maar ook op jouw locatie. Familiedag, reünie, team- of bedrijfsuitje of activiteit met vrienden? Wij hebben mogelijkheden voor groepen tot 150 personen.

Locatie tussen bossen en weiden

Je vindt Solexverhuur Woudenberg aan de Zeisterweg 53 in Woudenberg. Onze locatie is goed per auto bereikbaar, op 250 meter is OV (bushalte). Op ons terrein zijn voldoende gratis parkeerplekken voor alle rijders. Woudenberg ligt op de grens van de Gelderse Vallei met zijn uitgestrekte weilanden en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Welkom in de familie!

Solexverhuur Woudenberg is een familiebedrijf en dat merk je. We vinden persoonlijk contact belangrijk en doen er alles aan om het jou en je groep naar de zin te maken! Heb je een vraag, dan kun je altijd even bellen, ook als je onderweg bent.

Team Solexverhuur Woudenberg

Van links naar rechts: Pieter, Roel, Robert en Coby

Contact
Team Solexverhuur Woudenberg