Over ons

Samen maken we het gezellig

Bij Solexverhuur Woudenberg vinden we gezelligheid het belangrijkste. We ontvangen graag onze gasten en maken er samen een onvergetelijk uitje van. Voor ons begint de gezelligheid al vanaf het eerste contact. Samen de mogelijkheden bespreken en kijken hoe we een leuke dag kunnen organiseren. Op de dag van de activiteit zorgen wij ervoor dat je gastvrij wordt ontvangen en op een goede manier op weg wordt geholpen. Bij terugkomst horen we graag hoe je het hebt ervaren. We zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je weer eens terugkomt. 

Familiebedrijf sinds 2008

Kom je bij ons langs, dan kom je Roel, Coby en Robert tegen. In 2008 zijn Roel en Coby het bedrijf gestart. Eerst met een handjevol Solexen en sinds 2019 hebben ze de ‘vloot’ uitgebreid met de elektrische tweewielers. Vanaf 2023 is Robert in het bedrijf gekomen om de komende jaren met zijn ouders samen te werken en in de toekomst het stokje van ze over te nemen.

Vernieuwing en verbetering

Ons bedrijf staat nooit stil en zo zien wij het ook graag. We houden ervan om constant te blijven vernieuwen en ons te blijven verbeteren. Zo ontwikkelen we nieuwe arrangementen, breiden we ons aanbod constant uit en verbeteren we onze service. Voor mensen die speciale wensen hebben met betrekking tot hun uitje regelen we graag alles op maat. Op die manier helpen we onze klant doen we zelf nieuwe ideeën op voor in de toekomst.

Wil je meer van ons weten? Neem dan contact met ons op en wie weet spreken we je snel!

Team Solexverhuur Woudenberg

Van links naar rechts: Roel, Robert en Coby

Contact
Team Solexverhuur Woudenberg