Boek een e-Fatbike

Een hele gave e-bike! Uitgerust met volledige ondersteuning en geschikt voor iedereen vanaf 1,50 m.
E Fatbike

Deze stoere fietsen met dikke banden zijn voorzien van volledige elektrische ondersteuning, die vanaf de eerste beweging van de pedalen wordt geactiveerd. Door de ondersteuning kun je makkelijk 35 kilometer touren zonder moe te worden. Deze fietsen zijn super geschikt voor een avontuurlijke tour door het bos, maar kunnen ook heel goed met onze andere voertuigen worden gecombineerd. Door de maximale snelheid van 25 kilometer per uur gaan deze fietsen ongeveer net zo snel als onze overige voertuigen.

Willen jullie touren met een groep, maar zijn er mensen zonder rijbewijs en zijn ze wel langer dan 1,50 m., dan is de e-Fatbike de perfecte oplossing.

Bekijk alle voertuigen

Meest gestelde vragen

Nee, het dragen van een helm op de e-Fatbike is niet verplicht.

Nee, een e-Fatbike wordt gezien als fiets, dus gelden hiervoor dezelfde regels als normale fietsen.

Bij Solexverhuur Woudenberg mag iedereen langer dan 1,50 m. rijden op een e-Fatbike. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan mag je onder begeleiding van een volwassene rijden op een e-Fatbike.

Met een volle accu kun je op ecomode maarliefst 80 kilometer rijden. Op full-powermode is dit maximaal 50 kilometer. Onze routes van ongeveer 35 kilometer rijd je dus zeker uit met één volle accu!

Nog geen afbeelding