Groepsuitjes

Solexverhuur Woudenberg verzorgt de gezelligste uitjes voor groepen tot 150 personen. Organiseer je bedrijfsuitje of familiedag dus bij ons en ontdek samen de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Activiteiten voor grote groepen worden door ons op maat georganiseerd. Heb je interesse in het best geregelde groepsuitje van Midden-Nederland? Neem dan contact met ons op, zodat we in overleg de mogelijkheden gaan bespreken.

Klaar voor een verfrissend groepsuitje?

 • Combineer de voertuigen naar eigen smaak
 • Iedereen kan mee, ook zonder rijbewijs
 • Maak er een smakelijk avontuur van met één van de arrangementen

Teambuilding met extra activiteiten bijboeken?

Ben jij op zoek naar een unieke ervaring voor jouw collega’s? Bezoek dan nu Roll-Out en boek direct jouw bedrijfsuitje.

 • Ondergaande Zon

  Bedrijfsuitje

  Alle werknemers een onvergetelijke dag bezorgen en de teamspirit binnen het bedrijf naar boven halen? Ga voor een bedrijfsuitje bij Solexverhuur Woudenberg. Wij verzorgen de dag precies naar jullie wensen en zorgen ervoor dat het een bedrijfsuitje wordt waar iedereen nog lang over na zal praten. Als basis voor het uitje nemen we een tour op één van onze tweewielers, of juist op een combinatie van meerdere. Jullie rijden een prachtige route door de Utrechtse Heuvelrug en/of Gelderse Vallei. Naast de tour kan het uitje met talloze extra’s worden uitgebreid. Wat dacht je van ontvangst met koffie en overheerlijk gebak? Of heb je liever één van onze prachtige arrangementen die wij in samenwerking met lokale ondernemers hebben samengesteld? Allebei kan natuurlijk ook.

  Wij denken graag met je mee om een uitje op maat samen te stellen. Neem contact met ons op, dan doen wij er alles aan jullie een heerlijk ontspannen dag te bezorgen.

 • Tour En Picknick

  Familiedag

  Wat is er nou leuker dan een uitje met de hele familie? Lekker met z’n allen bijkletsen en genieten van leuke activiteiten. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij verzekeren jullie, de hele familie kan mee! Wij hebben naast Solexen en e-Choppers tweewielers in onze vloot die speciaal zijn bedoeld om ervoor te zorgen iedere leeftijd mee kan. Voor de allerkleinsten hebben wij twee e-Fatbikes met een kinderzitje. Voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen die liever niet zelf rijden hebben wij duo e-Choppers met een veilige zitplaats voor een passagier. Gaan jullie voor een losse tour, of kiezen jullie voor een van onze perfect verzorgde arrangementen?

  Gaan er kinderen tot 4/5 jaar mee? Graag ruime tijd van tevoren reserveren i.v.m. beperkte aanbod van kinderzitjes.

   

 • Woudenberg Route Small

  Vriendenuitje

  Is jullie vriendengroep nog opzoek naar een leuke en originele activiteit en willen jullie de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei verkennen? Bij Solexverhuur Woudenberg zijn er tal van mogelijkheden om een onvergetelijk vriendenuitje te organiseren samen met jouw beste vrienden of vriendinnen. Het vriendenuitje kan bestaan uit een losse tour met een prachtige route van ongeveer 3 uur, maar we hebben heel veel leuke opties om er nog een specialere dag van te maken. Ga bijvoorbeeld lekker samen Happen Zonder Trappen, kies voor Tour, Borrel & Bite of neem één van onze andere arrangementen. Hebben jullie zelf een veel idee om de tour uit te breiden met wat extra’s? Leuk! Laat ons weten wat jullie wensen zijn, dan denken we graag met jullie mee.