5 redenen om een e-Fatbike te huren. 

Op zoek naar een belevenis voor de hele familie, zonder helm en zelf zonder rijbewijs? Ontdek waarom een e-Fatbike huren zo'n goed idee is.

E-Fatbikes winnen in rap tempo aan populariteit, en dat is niet zonder reden. Met hun brede banden en volledige elektrische ondersteuning zijn ze ideaal om heerlijk mee te cruisen door de natuur, ongeacht het terrein. Daarnaast zijn er nog een aantal behoorlijke voordelen bij het huren van een e-Fatbike.

Deze voordelen heb je met een e-Fatbike huren

Voordeel 1: Je hoeft absoluut geen moeite te doen

Een e-Fatbike is niet zomaar een fiets: het is een fiets met volledige trapondersteuning. Dus, terwijl jij rustig de trappers heen en weer laat gaan, neemt de fiets het zware werk over. Dit betekent dat je met minimale inspanning hellingen kunt beklimmen, geen last hebt van de wind en je volledig kunt ontspannen. Ideaal voor diegenen die willen genieten zonder te zwoegen!

Voordeel 2: Lekker zonder helm op pad.

Wie wil er nou niet de vrijheid voelen van de wind die door je haren waait terwijl je door de prachtige natuur rijdt? Met een e-Fatbike is een helm niet verplicht, dankzij de topsnelheid van 25 km/u. Hierdoor kun je echt het gevoel van vrijheid ervaren. Voel je je veiliger met een helm? Dan staat uiteraard niets in de weg om er toch één te dragen. 

Voordeel 3: Een uitje voor de hele familie

Jong of oud, groot of klein, de e-Fatbike is er voor iedereen. Kinderen vanaf 1,50 m mogen zelfstandig rijden onder begeleiding van een volwassene. Dit betekent dat kinderen vanaf ongeveer 12 jaar dus zelfstandig mee kunnen rijden. 

Zijn er kinderen kleiner dan 1,50 m? Geen zorgen! Ze kunnen genieten van de rit achterop een duo e-Chopper. Een duo e-Chopper wordt bestuurd met iemand die wel een rijbewijs heeft, maar de snelheid is exact gelijk. En voor de kleinsten tot ongeveer 4 jaar hebben we kinderzitjes, zodat ook zij veilig en comfortabel mee kunnen achterop een e-Fatbike.

Voordeel 4: Je bent vrij met de route die je kiest.

Bij het huren van een e-Fatbike krijg je van ons een met zorg uitgezette route mee. Alle routes zijn mogelijk met een e-Fatbike huren. In onze omgeving zijn ontzettend veel mooie fietspaden door de bossen en over de heide te vinden. Deze zijn dan ook toegankelijk voor de e-Fatbikes. Ben je benieuwd naar deze paden, kies dan onze route ‘Het Leersumse Veld’. 

Heb je een route meegenomen, maar zie je onderweg iets interessants? Voel je vrij om een klein omweggetje te maken! Met een indrukwekkende actieradius van wel 70 kilometer hoef je niet bang te zijn dat je snel zonder stroom zit.

Voordeel 5: Een rijbewijs hoef je niet te hebben

Het mooiste van alles? Om een e-Fatbike te huren heb je geen rijbewijs nodig. Dus of je nu met een groep vrienden op stap gaat waarvan sommigen geen rijbewijs hebben, of je combineert de e-Fatbike met andere voertuigen die wél een rijbewijs vereisen; iedereen kan meedoen aan het uitje!

Zijn er ook nadelen aan het huren van een e-Fatbike?

Ja, er is een klein nadeel aan de e-Fatbike. Voor personen met beperkte mobiliteit kan het een uitdaging zijn om op een e-Fatbike te stappen. Dit is vanwege de manier van opstappen op een e-Fatbike. Als alternatief bieden we de e-Chopper aan, die ontworpen is voor eenvoudigere toegang en een vergelijkbare snelheid heeft als de e-Fatbike. Hierdoor kunnen alle deelnemers gezamenlijk genieten van de tocht.

Conclusie: Een e-Fatbike huren is voor iedereen

Een e-Fatbike huren is dé manier om zorgeloos en met volle teugen van de natuur te genieten, ongeacht je leeftijd of ervaring. Met minimale inspanning beweeg je je voort, voel je de wind in je haren en kun je optimaal genieten van de vrijheid op de weg. Bovendien is het ideaal voor familieuitjes, omdat jong en oud mee kunnen doen. En met de flexibiliteit van de routekeuze en een indrukwekkende actieradius hoef je je geen zorgen te maken over waar de reis je brengt. 

Ik wil e-Fatbike huren

Andere blogs