3 leukste familieuitjes voor volwassenen op de Solex

Organiseer in één handomdraai een familieuitje die: Gegarandeerd een succes wordt, past bij jullie budget & makkelijk geregeld is.

Met een Solextocht in combinatie met één van de arrangementen beleef je een heerlijk dagje uit in de buitenlucht. Heerlijk rondtoeren met het zonnetje op je gezicht, terwijl je onderweg neerploft op het terras.

Solex rijden: Geweldige tour door de natuur

De Solex, wie kent ‘m nog? In de jaren ’60 van de vorige eeuw waren ze razend populair. En dat is niet voor niets. De iconische snorfiets biedt een unieke beleving. Op een relaxed tempo geniet je van de natuur om je heen met het geluid van het pruttelende motortje

Met de Solex heb je keuze uit 3 fantastische routes. Ontdek het centrum van gezellige dorpjes terwijl je de Utrechtse Heuvelrug verkent. Of, maak een ronde door het afwisselende buitengebied rondom Woudenberg. Onderweg stoppen voor een pauze met een bakkie? Wij vertellen je de hotspots op elke route.

Waar de Solexen vroeger ook wel een beetje bekend stonden om hun benzinelucht is dat tegenwoordig verleden tijd. Dankzij de schone benzine van Ecomaxx is de Solex niet alleen een duurzamere keuze geworden, maar vooral een veel frissere. Heerlijk ongestoord uitwaaien dus!

Benieuwd naar de tarieven voor het huren van een Solex? Klik hier

Solex Rijden

Lekker makkelijk geregeld met complete arrangementen

Neem ruim de tijd om weer eens lekker bij te kletsen. Wissel de activiteit op de Solex af met een hapje en een drankje en gezelligheid is gegarandeerd. Lekker ongedwongen en op jullie eigen tempo. Zelf op zoek naar een restaurant op de route, of volledig ontzorgd met een arrangement? Jij kies!

Met de complete arrangementen hoef jij je niet druk te maken over de invulling van jullie dag. Kies simpelweg een arrangement dat jullie aanspreekt, vul het aanvraagformulier in en de rest wordt uit handen genomen. Ga er maar vanuit dat alles perfect wordt geregeld. Bij de locaties van de arrangementen geniet je van dezelfde fijne service als bij ons.

Een familieuitje voor volwassenen op maat. Soms wil je namelijk iets anders dan de gebruikelijke arrangementen. Maar, een uitje dat qua budget, tijdsduur en invulling aansluit op wat jullie willen. Tijdens een aanvraag wordt er van begin tot eind met je meegedacht om het maximale uit jullie dag te halen. Wil je een specifieke bestemming bezoeken, zijn er mensen met speciale dieetwensen of heeft iemand een (fysieke) beperking? Reken er maar op dat er voor jou een topprogramma wordt samen gesteld.

Helemaal bijgepraat met deze 3 familieuitjes voor volwassen

Happen Zonder Trappen €74,50 p.p. (lunch) / €79,50 p.p. (diner)

Zes uur lang gezelligheid, fantastisch eten en van de omgeving genieten. Tijdens dit Solexarrangement smul je van 4 gangen bij verschillende toplocaties op de route. Met de lunchvariant ben je de hele dag onder de pannen. Om 10:00 ’s ochtends begin je met koffie en gebak en om 16:00 sluit je af met een heerlijk dessert. Happen Zonder Trappen diner gaat van start om 13:00 en het toetje wordt om ongeveer 19:00 opgediend.

Klik hier voor meer info over Happen Zonder Trappen

Tour & Lunch €58,00 p.p.

Ons geliefde arrangement Tour & Lunch start op de Solex: Met een route naar keuze. Lekker de omgeving verkennen op zo’n nostalgische snorfiets. De route duurt zo’n 2,5 uur en wil je de tour onderweg even onderbreken voor een korte pauze, dan heb je daar lekker de tijd voor. Bij terugkomst staat er een uitgebreide lunch van de lokale bakkerij met onze eigen huisgemaakte soep voor jullie klaar. 

Liever pas ’s middags toeren? Dat kan ook, de lunch wordt dan vooraf opgediend! 

Klik hier voor meer info over Tour & Lunch

Tour, Borrel & Bite €57,50 p.p.

Wat is er nou gezelliger dan na de Solextour lekker napraten over de leuke middag, onder het genot van een hapje en een drankje? Met een rijkgevulde borrelplank van de lokale delicatessenzaak ‘de Kaasknabbel’ is het 1,5 uur lang genieten. En, reken maar dat die weten wat lekker is. 

Klik hier voor meer info over Tour, Borrel & Bite

Tour Solex Borrelplank

Andere blogs