Solex huren op locatie: Wij brengen de belevenis naar je toe.

Maak jouw uitje uniek door Solex te huren op locatie. Inclusief routes en pechservice.

Wil je een dag om nooit te vergeten, maar dan op je eigen favoriete locatie? Bij Solexverhuur Woudenberg komen we graag naar je toe. Van bedrijfsuitjes tot een gezellige dag met vrienden of zelfs een bruiloft. Onze Solexen of elektrische tweewielers op jouw eigen locatie maakt iedere gelegenheid onvergetelijk.

Waarom een solex huren op locatie?

Het huren van een Solex op locatie biedt het beste van twee werelden: de nostalgie en het plezier van een Solex rit, gecombineerd met het gemak van je eigen gekozen locatie. wij brengen deze unieke ervaring direct naar je toe. Of je nou een bedrijfsuitje organiseert, of gewoon een leuke dag met vrienden wilt hebben. Een Solex huren op locatie maakt het evenement echt uniek. Over de route hoef je je geen zorgen te maken, dit kunnen wij regelen.

Bedrijfsuitje

Plan je een bedrijfsuitje en zoek je iets anders dan normaal? Wat dacht je van Solexen direct bij je bedrijf? Dit is superleuk én makkelijk. Iedereen leert de buurt op een andere manier kennen en het team maakt plezier. Plus, niemand hoeft ver te reizen; we komen gewoon naar jullietoe! Dit maakt het voor iedereen toegankelijk om mee te doen. Zo wordt je bedrijfsuitje een dag om niet te vergeten!

Op pad met de vriendengroep

Plan je een dagje uit of een weekendje weg op een unieke locatie? Zoek je nog een leuke activiteit, maar weet je niet wat? Geen zorgen, je kies eenvoudig voor Solex huren op locatie en wij brengen ze naar jullie toe. Het is een fantastische toevoeging aan je uitje die gegarandeerd zorgt voor plezier.

Bruiloft

Stel je voor: gasten die arriveren op klassieke Solexen in plaats van in eigen auto’s. Dit zorgt niet alleen voor een unieke, nostalgische sfeer, maar ook voor geweldige fotomomenten. De Solexen passen ook nog eens perfect bij een klassieke trouwauto. Zo creëer je een vintage beleving die je bruiloft onvergetelijk maakt. 

Route nodig?

Geen idee waar je naartoe moet rijden met Solex huren op locatie? Wij kunnen een op maat gemaakte route voor je uitzetten die je makkelijk kunt volgen via je smartphone. Zo kun je je volledig richten op het genieten van de omgeving en het gezelschap.

Pech onderweg?

Niets is vervelender dan een uitje dat onderbroken wordt door pech. Daarom bieden we een snelle pechservice aan. Kom je onderweg stil te staan? Wij zorgen voor vervangend vervoer zodat je zonder zorgen je avontuur kunt voortzetten.

Hoe huur ik Solexen op locatie?

Wil je een Solex huren op locatie? Superleuk! Het is heel simpel: bel of mail ons om een reservering te maken. Aan de telefoon bespreken we alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag. Zo kunnen we je bijvoorbeeld vertellen wat de bezorgkosten zijn en hoe we de Solexen bij jou krijgen. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Neem contact op

Andere blogs