Uitbreiding team!

Per 1 januari 2023 neemt Robert deel in Solexverhuur Woudenberg en gaat de komende jaren samen met zijn ouders aan de slag in dit gezellige familiebedrijf.

Per 1 januari 2023 neemt Robert deel in Solexverhuur Woudenberg en komt hij het bedrijf van zijn ouders Roel en Coby versterken. In 2008 zijn Roel en Coby Solexverhuur Woudenberg gestart met een klein aantal solexen. Ondertussen is dit uitgebreid naar ruim 65 solexen en 85 elektrische voertuigen. Robert heeft vanaf jongs af aan veel geholpen in het bedrijf en kijkt er naar uit om de komende jaren samen met zijn ouders het bedrijf verder te runnen.

Robert hoopt komend seizoen weer veel mensen blij te maken met een leuke en goed georganiseerde activiteit. Zo is hij momenteel bezig met het vernieuwen van een aantal arrangementen en het in beeld brengen van de bestaande routes. De routes worden uitgelicht in filmopnames om de sfeerimpressie goed over te brengen. Op dit moment worden alle voertuigen in topconditie gebracht voor het komende seizoen, zodat iedereen straks weer veilig de weg op kan.

Houd onze social media en website in de gaten voor alle nieuwtjes rondom de ontwikkelingen bij Solexverhuur Woudenberg!

Andere blogs