Zorgeloos uitje boeken in het najaar?

Met de Mooi Weer Garantie hoef jij er niet over in te zitten of het wel droog blijft.

Je hebt zin om in een dagje in de buitenlucht te plannen. Het enige wat je nog tegenhoudt is het weer. In Nederland is het behoorlijk onvoorspelbaar, dus hoe je dan van tevoren al iets boeken? Met onze Mooi Weer Garantie boek je onbezorgd een dagje uit. Ook weken van tevoren.

Wat houdt de Mooi Weer Garantie in?

De Mooi Weer Garantie is jouw zekerheid op een droge tour. Gaat het regenen op de dag van jouw uitje, of komt er noodweer? Dan kun je dankzij deze garantie de tour kosteloos verzetten of annuleren.

Wanneer is de Mooi Weer Garantie van toepassing?

De Mooi Weer Garantie geldt bij neerslag en/of noodweer. Wij hopen natuurlijk ook nog dat je stralende zon hebt en het lekker warm is. Dit kunnen we alleen niet garanderen. Blijft het droog, dan trek je er in ieder geval lekker op uit.

Wanneer kun je gebruik maken van de Mooi Weer Garantie?

Niets is zo veranderlijk als het weer. Vandaar dat je vanaf 24 uur voor aanvang van je tour gebruik kunt maken van de Mooi Weer Garantie. Het zou jammer zijn als het uitje hebt verzet, maar het toch lekker weer blijkt te zijn. De Mooi Weer Garantie geldt tot uiterlijk 2 uur voor aanvang van de boeking.

Voor welke boekingen geldt de Mooi Weer Garantie?

De Mooi Weer Garantie geldt voor reserveringen van een losse tour. Het geldt niet voor reserveringen met een arrangement. Voor deze boekingen gelden andere vorowaarden.

Ondanks de regen toch gaan?

Mocht het zo zijn dat je toch de tour gaat maken in de regen, dan zorgen wij voor poncho’s. We houden jullie graag zo droog mogelijk tijdens het uitje. Is het op de dag van vertrek ook nog koud? Dan krijgen jullie er handschoenen bij. Lekker comfortabel op pad.

Met een gerust hart boeken?

Jij laat slecht weer geen roet in het eten gooien dankzij de Mooi Weer Garantie. Je boekt ruim van tevoren al een uitje met lekker weer. Kom gezellig met vrienden, familie of collega’s en wij zorgen voor een onvergetelijke (droge) dag. 

Andere blogs